Täyden palvelun hautaustoimisto
Täyden palvelun hautaustoimisto

Täyden palvelun hautaustoimisto

Hoidamme kaikki hautajaisten järjestämiseen liittyvät tehtävät asianmukaisella arvokkuudella, ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu Oy on täyden palvelun hautaustoimisto.

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu toimipiste.

Palvelemme surun kohdatessa

Surun kohdatessa toteutamme hautajaisjärjestelyt omaisten toivomuksien ja vakaumuksen mukaisesti. Lue mitä kaikkea hautajaisten järjestämisessä tarvitsee huomioida. Kauttamme saatte kaikki hautauksen yhteydessä tarvittavat palvelut, muun muassa:

ARKUT JA UURNAT

Vainaja haudataan tai tuhkataan arkussa. Mikäli vainaja tuhkataan, tarvitaan arkun lisäksi myös uurna. Arkut ja uurnat ovat valmistettu puusta tai ne ovat kangasverhoiltuja. Arkuista on saatavana myös erikoiskokoja.

Lue lisää

HAUTAJAISKUKAT

Meiltä saatte kaikki haluamanne hautajaiskukat: Arkku- ja surulaitteet, kimput ja seppeleet, kappelin-, kirkon- ja pöytäasetelmat, uurnankoristeet.

Lue lisää

MUISTOTILAISUUS

Muistotilaisuus on vapaamuotoinen, yleensä omaisten suunnitelman mukaisesti etenevä tilaisuus, jossa muistellaan poismennyttä. Muistotilaisuus voidaan järjestää kotona, seurakunnan tiloissa tai muissa tiloissa. Hoidamme halutessanne kaikki järjestelyt puolestanne tai sovitusti osan niistä.

Lue lisää

PERUNKIRJOITUS

Perunkirjoitus on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perunkirjoituksen hoidamme yhteistyössä Veli-Matti Pyysingin kanssa.

Lue lisää

HAUTAKIVET JA KAIVERRUS

Hautakiven valinta ja teettäminen on olennainen osa hautausta. Saat kauttamme ajatuksella suunnitellun ja asiantuntemuksella valmistetun muistokiven. Tarjoamme myös suunnitteluapua kiven valinnassa. Yhteistyökumppanimme ovat Kivilähde ja Vikmanin kivi.

Lue lisää

MUISTOLAUSEET-ESITE

Hautaustilaisuudessa on tapana kunnioittaa vainajan muistoa laskemalla kukkalaitteet ja seppeleet arkun läheisyyteen siihen varattuna aikana.

Tutustu esitteeseen

KULJETUS

Vainajan kuljetuksen yhteydessä huolehdimme vainajan pukemisesta ja arkkuun laittamisesta.

KULJETUS KOTOA

Jos vainaja on kuollut kotiin ja on ollut saattohoidossa tai kotisairaanhoidossa, meiltä voi tilata vainajan siirron sairaalan tai siunauskappelin kylmiöön.

Autot vainajan kuljetukseen.
Korsiteltu hauta-arkku.

ESIMERKKEJÄ HAUTAJAISTEN KUSTANNUKSISTA

Yksinkertainen hautaus sisältää arkun, vaatetuksen, kuljetuksen ja arkun huollon, hinta on alle tuhat euroa.

Keskimääräinen hautauskustannus on 1500 euroa.

Hautauskustannukset syntyvät eri osa-alueista. Hautausjärjestelyistä sovittaessa käydään läpi eri hintavaihtoehtoja. Hautauspalvelumme voi ottaa kaikki tilattavat järjestelyt hoidettavaksi kuolinpesän laskuun, mikä tarkoittaa syntyvien kustannusten keräämistä yhdelle laskulle. Tämä toimintamalli helpottaa myös perunkirjoitusta.

HAUTAUSJÄRJESTELYNI-VIHKONEN

Omista hautajaisista on usein vaikea puhua etukäteen. Meillä voit kirjata toivomuksesi Hautausjärjestelyni-vihkoseen, joko tietyiltä osin tai kokonaan yksityiskohtia myöten. Ennakkoon kirjatut toiveet helpottavat omaisia surun keskellä, kun he tietävät kuinka vainaja haluaisi hautajaisensa järjestettävän. Avustamme tarvittaessa vihkon täyttämisessä.

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu toimipisteen ikkuna
Hautakivet ja muistomerkit

Teemme yhteistyötä seuraavien yrityksien kanssa

SHT-Tukku
verhoillut arkut, puuarkut
www.sht-tukku.fi

CR-Tukku Oy
Ruumisarkut, uurnat ja muut hautausalan tarvikkeet
www.cr-tukku.fi

Kivilähde 
www.kivilahde.fi

Vikmanin kivi
www.vikmaninkivi.fi

Juhlapalvelu Aava
juhlapalveluaava.fi

Kotkanravintolat Vausti ja Laakonki
www.kotkanravintolat.fi/muistotilaisuudet/

Copyright © 2024 Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu Oy