Täyden palvelun hautaustoimisto
Muistotilaisuus

MUISTOTILAISUUS JA MUISTOTILAISUUDEN TARJOILUT

Muistotilaisuudessa muistellaan vainajaa läheisten, ystävien ja sukulaisten kanssa. Muistotilaisuus itsessään on hyvinkin vapaamuotoinen tilaisuus, jota voidaan helposti räätälöidä.  Tilaisuudesta pyritäänkin usein tekemään edesmenneen läheisen näköinen muistohetki.

Toteutamme toiveiden mukaiset muistotilaisuudet ja muistotilaisuuden tarjoilut Kotkan, Haminan, Loviisan ja Pyhtään alueilla.

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu

MUISTOTILAISUUS

Itse muistotilaisuus pidetään hautaan siunaamisen tai hyvästien jättämisen jälkeen. Kutsu muistotilaisuuteen tulee esittää etukäteen henkilökohtaisesti tai lehti-ilmoituksen yhteydessä. Usein omainen esittää hautapaikalla kutsun tai ilmoittaa siirtymisestä viettämään muistotilaisuutta.

Autamme muistotilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli olet aikeissa järjestää muistotilaisuuden Kotkan, Haminan, Pyhtään tai Loviisan alueilla, niin ota yhteyttä ja järjestetään arvoisenne muistotilaisuus.

MUISTOTILAISUUDEN TARJOILU

Yhteistyökumppaniemme kanssa hoidamme muistotilaisuuden tarjoilut pienelle tai suuremmalle juhlaväelle omaisten toivomuksen mukaan. Olipa kyseessä kahvi- tai ruokatilaisuus ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissänne. Yhteistyökumppaneillamme on tarvittaessa myös omat tilat tarjottavana muistotilaisuutta varten.

Yhteistyökumppanimme:

muistotilaisuus
Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu

MUISTOTILAISUUDEN KORISTELU

Muistotilaisuuden kukat ja kynttilät viimeistelevät tärkeän osan suru- ja muistelujuhlaa. Muistopöydän valkean liinan päälle laitetaan usein vainajan kuva, kynttilät ja kukkia sekä joskus myös jokin muistoesine. Muistotilaisuuden koristelu voidaan toteuttaa myös tavanomaisesta poiketen niin asiakkaan halutessa.

MUISTOTILAISUUDEN OHJELMA JA MUSIIKKI

Muistotilaisuus on usein hyvin vapaamuotoinen, eikä sille ole tarkkaan määriteltyä ohjelmaa tai kulkua. Muistotilaisuus voidaan personoida halutusti vainajan toiveiden ja mieltymysten mukaan. Tilaisuuden päätarkoitus on muistella vainajan elämää eri tavoin kuten esimerkiksi puhein, musiikkiesityksin ja lauluin yhdessä läheisten, sukulaisten sekä ystävien kanssa. Tilaisuudessa luetaan myös muistoadressit ja osanottokortit.

MUISTOTILAISUUDEN PITOPAIKKA

Muistotilaisuus voidaan järjestää kotona, mutta nykyisin pitopaikkana on useimmiten seurakunnan tilat tai jokin muu tarkoitukseen sopiva juhlatila. Useimmiten tilaisuudessa on kahvi- tai ruokatarjoilu. Voit halutessasi kysyä meiltä lisätietoja mahdollisista pitopaikoista, tarjoiluista, koristeluista sekä muista mieltä askarruttavista asioista. Autamme mielellämme kaikissa hautajaisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu
Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu

LISÄVINKKEJÄ MUISTOTILAISUUDEN JÄRJESTÄJÄLLE

Tilaisuuteen on hyvä valita henkilö, joka ohjaa muistotilaisuuden kulkua. Pyydettäessä myös pappi voi toimia tilaisuuden ohjaajana.

Pitopalvelu hoitaa yleensä hautajaistarjoilut, kahvi- tai ruokatarjoiluneen. Myös kahvipöydän kattauksessa ja ruokatarjoilussa voidaan tuoda esille vainajan mieltymyksiä tai mieliruokia toiveiden mukaisesti. Järjestelyjä varten on hyvä tietää muistotilaisuuteen osallistuvien määrä sekä mahdolliset erikoisruokavaliot.

OMANNÄKÖINEN MUISTOTILAISUUS KOTKAN SEUDULLA

Kotkan hautaus- ja kukkapalvelu tarjoaa yksilölliset muistotilaisuudet tarjoiluineen Kotkan lisäksi Haminan, Loviisan ja Pyhtään seudulla.

Ota yhteyttä niin toteutetaan yksilöllinen muistotilaisuus!

Copyright © 2024 Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu Oy