Arkut ja uurnat

Hauta-arkut

Arkkuhautauksessa ja tuhkauksessa käyttämämme hauta-arkut eli ruumisarkut ovat ekologisia ja soveltuvat sekä tuhkaukseen, että hautaukseen.

Autamme aina mielellämme sekä hauta-arkun että uurnan valinnassa. Ota yhteyttä niin hoidetaan kaikki tarvittava kuntoon.

Valikoimassamme on kotimaisen arkkuvalmistaja SHT:n malleja ja myymme lisäksi myös CR-tukun hauta-arkkuja ja uurnia.

Normaalikokoisten arkkujen lisäksi on saatavana erikoiskokoisia ruumisarkkuja huomioiden vainajan pituus ja paino- koot ovat alkaen + 10 cm.

Perinteisen valkoisen, harmaan ja mustan kankaan lisäksi saatavana on myös erilaisia Finlaysonin kuosein verhoiltuja arkkuja.

Ruumisarkkujen sisustus on suunniteltu arkun tyyliin mukaisesti ja mahdollisimman luontoystävällisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

 

Puuarkut

Valikoimamme puuarkut valmistetaan perinteitä ja käsityötaitoja kunnioittaen. Ekologisesti valmistetut hauta-arkut soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen.

Mikäli kaipaat apua oikean hauta-arkun valintaan, autamme aina mielellämme!

Uurnat

Uurna tarvitaan jos vainaja tuhkataan. Valikoimassamme on klassisia uurnia ja modernimpia uurnia eri muotoisina ja värisinä.

Autamme myös uurnien valinnassa erittäin miellellämme.

Mikäli siis tarvitset hauta-arkkua, uurnaa tai muita hautauspalveluita Kotkan talousalueella. Olemme täällä sinua varten ja autamme kaikessa hautajaisiin liittyvässä.

Ota yhteyttä ja hoidetaan kaikki järjestelyt kuntoon.