Hautakivet ja kaiverrus

Hautakivet Kotkan seudulla

Hautakivi luo kauniin muiston edesmenneestä läheisestä. Hautakiven valinta ja teettäminen onkin olennainen osa hautausta. Saat kauttamme ajatuksella suunnitellun ja asiantuntemuksella valmistetun muistokiven. Hautakivipalvelumme sisältää hautakiven tekstikaiverrukset ja uusinnat, sekä asennukset ja puhdistukset Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueilla. Tarjoamme myös suunnitteluapua kiven valinnassa.

Uudet hautakivet tilataan Kivilähteeltä ja me autamme mielellämme myös uuden hautakiven suunnittelussa. 

Ota yhteyttä ja hoidetaan Teille juuri haluamanne hautakivi tai nykyisen hautakiven kunnostus tai puhdistus.

Yhteistyökumppanimme:
Kivilähde 
www.kivilahde.fi
Vikmanin kivi
www.vikmaninkivi.fi

 

Hautakiven kunnostus ja kaiverrukset

Vuosien saatossa hautakivi voi likaantua, sammaloitua tai muuten vaurioitua ja hautakiven kultaukset ja koristeet voivat haalistua tai vioittua. Meiltä voit tilata hautakiven kunnostuksen Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella. Kunnostukseen voi sisältyä esimerkiksi hautakiven pesu, kultausten tai hopeoinnin uusinta, uusi nimi aikatietoineen sekä vaikkapa uusi koriste.

Hautakiven kaiverrus on tärkeää toteuttaa huolellisesti, jotta kaiverrus säilyy mahdollisimman pitkään luettavana.

Käytännössä hautakiven kaiverrus toteutaan kiviveistämön toimesta. Kiviveistämö noutaa hautakiven asiakkaan hautapaikkatietojen perusteella tai hautapaikkatiedot selvitetään seurakunnasta. Hautakivi työstetään valmiiksi kiviveistämöllä. Valmis kivi toimitetaan paikalleen ja tarvittaessa voidaan oikaista myös aluskivi.

Teemme yhteistyötä Kiviliike Vikmanin kanssa.

Hautakiven hinta

Hautakiven hinta muodostuu useimmiten hautakiven koosta, materiaalista ja työstömenetelmistä. Kivi voidaan valita joko suoraan mallistosta tai räätälöidä mahdollisten toiveiden mukaisesti. Näin hautakiven hinta muotoutuu mahdollisten yksityiskohtien ja omien toiveiden mukaan.

Autamme erittäin mielellämme hautakiven valinnassa ja suunnittelussa. Ota yhteyttä niin me autamme.