Hautajaiskukat

Hautajaiskukat

Hautajaiskukkien hyödyt eivät rajoitu niiden kauneuteen. Hautajaiskukat mm. muistuttavat vainajasta sekä auttavat surutyössä, niiden käyttö puolestaan on nykypäivänä melko vapaamuotoista. Hautajaiskukkia voidaan kutsua useilla eri nimityksellä kuten surulaite, kukkalaite tai hautakimppu. Mikäli siis etsit kukkia hautajaisiin Kotkan alueella kuten Kotka, Pyhtää tai Hamina, saat hautajaiskukat palvelevalta hautaustoimistolta Kotkassa. 

 

Kukkalaite hautajaisiin toiveiden mukaan

Sidomme kaikki hautajaisiin liittyvät kukkalaitteet, arkunkoristeet ja muut hautajaiskukat asiakkaan toiveiden mukaisesti ottaen huomioon väri, kukka-, muotoja hintatoiveet. Kukkalaitteet toimitamme tarvittaessa valmiiksi siunaustilaisuuteen.

Myös hautajaisvieraat voivat tilata meiltä surukimput ja surulaitteet. Kukkalaitteissa käytämme sesongin kukkia ja lisäämme erilaisia leikkovihreitä tuomaan ilmettä ja näyttävyyttä.

Mikäli kaipaat apua hautajaiskukkien valinnassa tai muussa hautajaisiin liittyvässä niin ota yhteyttä, me autamme erittäin mielellämme.

 

hautajaiskukkakimppu
arkkukoriste

Hautajaiskukkien valinta

Jos tarvitset apua oikeiden kukkien valintaan, autamme mielellämme. Tässä muutama eri käyttökohde hautajaiskukille:

  • Arkunkoriste joka tulee itse arkun päälle. 
  • Hautajaisvieraat laskevat kukkalaitteen, seppeleen tai hautajaiskimpun arkun vierelle siunaustilaisuudessa tai hyvästijätössä
  • Uurnakoriste uurnan ympärille

Nykypäivänä vain mielikuvitus on rajana hautajaiskukkien käytössä ja valinnassa. Hautajaiskukissa voidaan käyttää esimerkiksi edesmenneen lempivärejä tai lempikukkia.

Galleriastamme löydät esimerkkejä arkunkoristeista, surukimpuista ja muista valmistamistamme kukkalaitteista