Täyden palvelun hautaustoimisto
Hautajaiskukat

HAUTAJAISKUKAT KOTKA JA LÄHIALUEET

Etsitkö hautajaiskukkia Kotkan alueella, kuten Kotka, Pyhtää, Hamina tai Loviisa? Meiltä löydät erilaiset hautajaiskukat, surulaitteet, hautakimput sekä muut kukat hautajaisiin. Näet sivun pohjalla esimerkkejä valikoimaamme kuuluvista hautajaiskukista

Hautajaiskukkien hyödyt eivät rajoitu niiden kauneuteen. Hautajaiskukat mm. muistuttavat vainajasta sekä auttavat surutyössä, niiden käyttö puolestaan on nykypäivänä melko vapaamuotoista. Hautajaiskukkia voidaan kutsua useilla eri nimityksellä kuten surulaite, kukkalaite tai hautakimppu.  

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu

KUKKALAITE HAUTAJAISIIN TOIVEIDEN MUKAAN

Sidomme kaikki hautajaisiin liittyvät kukkalaitteet, arkunkoristeet ja muut hautajaiskukat asiakkaan toiveiden mukaisesti ottaen huomioon väri–, kukka-, muoto– ja hintatoiveet. Kukkalaitteet toimitamme tarvittaessa valmiiksi siunaustilaisuuteen.

Myös hautajaisvieraat voivat tilata meiltä surukimput ja surulaitteet. Kukkalaitteissa käytämme sesongin kukkia ja lisäämme erilaisia leikkovihreitä tuomaan ilmettä ja näyttävyyttä.

Mikäli kaipaat apua hautajaiskukkien valinnassa tai muussa hautajaisiin liittyvässä niin ota yhteyttä, me autamme erittäin mielellämme.

HAUTAJAISKUKKIEN VALINTA

Jos tarvitset apua oikeiden kukkien valintaan, autamme mielellämme. Tässä muutama eri käyttökohde hautajaiskukille:

  • Arkunkoriste, joka tulee itse arkun päälle
  • Hautajaisvieraat laskevat kukkalaitteen, seppeleen tai hautajaiskimpun arkun vierelle siunaustilaisuudessa tai hyvästijätössä
  • Uurnakoriste uurnan ympärille

Nykypäivänä vain mielikuvitus on rajana hautajaiskukkien käytössä ja valinnassa. Hautajaiskukissa voidaan käyttää esimerkiksi edesmenneen lempivärejä tai lempikukkia.

Galleriasta sekä tämän sivun alareunasta löydät esimerkkejä arkunkoristeista, surukimpuista ja muista valmistamistamme kukkalaitteista.

Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu

KUVIA HAUTAJAISKUKISTAMME

Alta löydät esimerkkejä valikoimaamme kuuluvista kukkalaitteista.
Klikkaa kuva auki, niin näet kukkalaitteen numeron tilausta varten.

Copyright © 2024 Kotkan Hautaus- ja Kukkapalvelu Oy